Планът за убийството на БСП този път се провали. Това каза

...
Планът за убийството на БСП този път се провали. Това каза
Коментари Харесай

Нинова: Планът за убийството на БСП се провали

Планът за убийството на Българска социалистическа партия този път се провали. Това сподели Корнелия Нинова в централата на Българска социалистическа партия пред публицисти, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

" През цялото време се внушаваше, че Българска социалистическа партия е завършила като партия. Е, проектът за убийството на Българска социалистическа партия този път се провали. Не за първи път ни се случва да се основава партия-двойник в последните две години. Този път тази гъба - двойник е " Левицата ". Планирано, проведено, подплатено с доста финанси, с поддръжката на служебния кабинет, на доста места регионални шефове, назначени от президента Радев работеха за " Левицата ". Имаме доказателства за това, тъй като сме били в цялата страна. Бяха употребявани държавни чиновници. Натиск върху хората в Българска социалистическа партия да напущат Българска социалистическа партия и да се причисляват към " Левицата ". Какъв е резултатът от това? Левицата е под линия, а Българска социалистическа партия съумя да запази досегашния си резултат ", посочи тя.

" Искам да се обърна към всички тези хора, които от самото начало манипулираха публичното мнение и вярвайте ми, то влияеше - Имат ли малко достолепие да излязат и да приказват откровено? ", попита Нинова. 

" След пускане на Народното събрание - ще създадем вътрешнопартийно допитване по какъв начин да се държи парламентарната група. Да влиза ли в държавно управление, да поддържа ли някого, да стои ли в съпротива, ще вземат решение само членовете на Българска социалистическа партия ", сподели водачът на Българска социалистическа партия. 

Това е първият коментар на Българска социалистическа партия във връзка изборите, откакто партията реши да резервира безмълвие досега.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР